Je bent een lekkere houdbare man (via 1skateguru’s Blog)

leuk

Je bent een lekkere houdbare man Je bent een lekkere houdbare man: Soms, ja heel soms word ik ook heel sprakeloos, verlies mijn tong en kleur blozend rood. “Ja, sorry, ’t floepte d’r zomaar uit” verontschuldigde ze zich nog, eigenlijk ook een klein beetje geschrokken van haar spontane opmerking. “Ik bedoelde er niks mee hoor!” voegde ze er nog aan toe, “maar dat vind ik dus nou wel hè, want veel van de mannen van jouw leeftijd zijn van die ingezakte of uitgezakte zitzakken”, zei … Read More

via 1skateguru's Blog

Gepubliceerd door Marin

working as a product manager in the international food industry, inline skater,speed skater, bicyclist, trailrunner

Eén opmerking over 'Je bent een lekkere houdbare man (via 1skateguru’s Blog)'

  1. Het is inmiddels vijftig jaar geleden dat de film Alleman uitkwam van Haanstra. Een mooie aanleiding om deze bijzondere film te eren met een hommage: #Alleman. De originele film is destijds grotendeels met een verborgen camera gefilmd vanuit een auto, #Alleman wordt live gecreëerd met beelden afkomstig van Google Street View. Commentaar tekst is van de hand van Sylvia Witteman. De premiere is op 24 november op IDFA. Meer informatie op http://www.alleman.nu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: