Ranja is back

Inderdaad Ranja is terug op het toneel van de de frisdranken en limonadesiropen, met een aantal smaken en met een variant met Stevia. ik vind dit goed nieuws! Een kleine fabrikantranja met stevia die de vernieuwing aandurft. Chapeau!
Lees hier meer:http://www.vmt.nl/ranja-maakt-comeback-in-drankenland.166815.lynkx

Volgens media- en marketinggoeroe Paul Moers is dit project gedoemd te mislukken omdat er geen reclamebudget is, lees hier  meer: http://www.vmt.nl/nieuws/vmt-nieuws/2012/ondanks-scepsis-blijft-burg-overtuigd-succesvolle.169025.lynkx Flagrante onzin! Waar haalt die man ’t lef vandaan om sociale media als mijn  blog en mijn  twitter en mijn facebook en al die blogs en twitter en facebookberichten van jullie te ontkennen! Daarbij hebben oude merken nog steeds opvallend veel succes, dus ik zeg: “gewoon meeliften op het succes van oude merken die weer volop in zwang raken”. Niet voor niets werd Verkade vorig jaar uitgeroepen tot ‘Merk van het Jaar’. Daarbij is Burg, de producent en merkeigenaar van Ranja een niet zo’n erg grote multinational als Coco Cola of Pepsico, dus mijn sympathie hebben ze bij voorbaat.

Johnny Lion zong in 1963 al over Ranja en Sophietje die deze limonade dronk met een rietje op een Amsterdams terras. Iedereen van ’45-plus iets’ is er toch mee opgegroeid, tot je als kind de aanmaaklimonade te nuffig vond en er niet meer met je vrienden mee gezien wilde worden. Maar beste lezertjes en lezerinnetjes, ‘retro’ is in en met Stevia is de eerste natuurlijke zoetstof voor onze kinderen en kleinkinderen in limonade beschikbaar. Daar komt nog bij dat een beetje Ranja, aangelengd met water, aanzienlijk minder tandonvriendelijke zuren bevat dan een gemiddelde frisdrank.

Cheers!

Gepubliceerd door Marin

working as a product manager in the international food industry, inline skater,speed skater, bicyclist, trailrunner

Eén opmerking over 'Ranja is back'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: