steun #kika #24uurlangfeest #raps24kika #knsb

Zonder breedtesport, geen topsport! Zonder steun geen onderzoek…

In 2011 haalden honderden skeeleraars in teams van maximaal 6 personen in estafette vorm ruim 45.000 euro  op voor KIKA tijdens de raps24kika. Nagenoeg een verdubbeling van het voorgaande jaar. Voor 2012 is de ambitie dan ook fors meer!

Aanvankelijk was de locatie voor dit evenement Flevonice in Biddinghuizen, maar het faillissement gooide roet in het eten. De nieuwe locatie voor de komende jaren is gevonden onder de rook van Utrecht; het parcours van SVU op de Nedereindse berg te Nieuwegein.

Raps24kika is inmiddels een van grotere skate/ skeelereventen in Nederland. Echter de skate & skeelermarkt groeit niet. Het is dan ook van belang dat de grotere evenementen goed bezocht worden en onder de aandacht komen. Met als doel dat mensen gaan skaten.

De stichting 24uurs heeft tot doel de skeelersport in de breedste zin te promoten. Met de organisatie van de 9e editie van de raps24kika zijn we op de juiste weg. Jullie kunnen als toppers de breedtesport helpen en daarmee aanwas voor de topsport realiseren.

Wie rijdt er met een team zijn of haar spreekwoordelijke ballen uit zijn of haar broek  in één formidabele 24-uurs estafette voor Kika?

Hoe? Wees aanwezig op 31 augustus & 1 september en toon je interesse in de sport. Als je je voordien aanmeldt delen wij je bij een team in; concreet dan rij je rondjes mee met een rijder van een van de teams. Hoeveel rondjes? Je bent volledig vrij om zoveel rondjes te rijden als je wilt. Aanmelden via info@raps24kika.nl o.v.v. sporter die helpt! Maakt niet uit of je recreant bent of speedskater…

Kun je echt niet aanwezig zijn, dan kun je ons helpen door vriend te worden op facebook en ons te volgen (en RT) op twitter. Meer info op www.raps24kika.nl . Zie je kans ons te promoten en deelnemers te interesseren, van beginners tot meer, waarderen wij dat ten zeerste. Introductie bij buitenlandse skaters wordt zeer op prijs gesteld. Vorig jaar waren er ook meerdere nationaliteiten vertegenwoordigd.

Een impressie van 2011 is te zien op http://www.youtube.com/watch?v=TxSGQDwtn6c. In dit filmpje van vorig jaar waren o.a. Jochem Uitenhage, Roy Boeve, Wieteke Cramer e.a. aanwezig. Zij “knalden” ook voor KIKA!

Help ons de skeelersport ook in de breedte te promoten en steun Kika. Wij rekenen op je!

Informatie

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september 2012 wordt de 9e Raps24KiKa verreden op de centraal gelegen asfaltbaan van de Nedereindse berg in Utrecht. Gedurende 24 uur lang wordt er in teamverband geskeelerd voor het goede doel; Stichting KiKa. Om als team van 3 tot 6 personen in estafettevorm de uitdaging aan te gaan, is al een hele prestatie op zich. Maar voor de goedgeoefende en extra fanatieke skeeleraar bestaat zelfs de mogelijkheid om als solorijder of als duo deel te nemen!

Kijk hier verder:http://www.raps24kika.nl/informatie-en-programma

 

 

 

Gepubliceerd door Marin

working as a product manager in the international food industry, inline skater,speed skater, bicyclist, trailrunner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: